سوزوکی که در حال حاضر خودروهای موتور احتراقی را در هند برای واحد محلی سوزوکی ماروتی و برای صادرات میسازد، در سال ۲۰۲۵ تولید خودروهای الکتریکی را در کارخانه خود در گجرات آغاز خواهد کرد. همچنین در حال راهاندازی یک کارخانه جداگانه در ایالت برای ساخت باتری برای خودروهای الکتریکی از سال ۲۰۲۶ است.
این خودروساز ژاپنی گفته است که بیش از ۱۰۴ میلیارد روپیه (۱.۳ میلیارد دلار) را برای طرحهای برقیسازی خود در هند هزینه خواهد کرد و به یکی از بزرگترین سرمایهگذاریهای سوزوکی در زمینه باتری و خودروهای برقی در جهان تبدیل خواهد شد. تاکنون ۶۵۰ میلیارد روپیه در کشور سرمایهگذاری کرده است.
سوزوکی گفت: هند نقش مهمی را به عنوان یک مرکز تولید جهانی خودرو در گروه سوزوکی ایفا میکند.
سوزوکی همچنین یک سرمایهگذاری مشترک با شرکت ژاپنی دنسو و توشیبا برای ساخت باتریهای لیتیوم یونی خودروهای هیبریدی برای مصارف محلی و صادرات دارد.
سوزوکی مالک اکثریت ماروتی است که با خودروهای کوچک و ارزان قیمت خود بر بازار خودروی هند مسلط است اما این شرکت با رقابت فزایندهای مواجه است زیرا خریداران به سمت خودروهای بزرگتر مانند خودروهای اسپرت، روی میآورند و قانونگذاران خودروهای ایمنتر و سبزتر را میخواهند و هزینهها را افزایش میدهند. هند همچنین با ارائه میلیاردها دلار مشوق به شرکتها، خودروسازان را برای ساخت خودروهای الکتریکی بیشتر تحت فشار قرار میدهد.
نارندرا مودی، نخست وزیر هند، گفت که خودروهای الکتریکی در حال آغاز «انقلاب خاموش در کشور» هستند و دولت او برای افزایش تقاضا و عرضه این وسایل نقلیه تمیز اقدام میکند. او گفت: این انقلاب خاموش قرار است تغییرات بزرگی را به همراه داشته باشد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/